Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011

Η Κιβωτός τις σωτηρίας και οι τηλευαγγελιστές , τηλεπροφήτες .

Έτσι λέει νέα μόδα πηγαίνετε στην Εκκλησία ανάψτε τα κεράκια σας και προσευχηθείτε μόνοι σας , και μακριά από τους ιερείς γιατί αυτοί σιωπούν , έχουν πάει με το σύστημα της νέας εποχής του διαβόλου , τι έχει κάνει η Εκκλησία για την κάρτα του πολίτη ; ΟΙ προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και ειδικά η προφητεία : { Οι ιερείς θα είναι χειρότεροι και ασεβέστεροι των λαϊκών . }  Δίνει και παίρνει και την αναλύουν οι τηλευαγγελιστές , τηλεπροφήτες , όπως ο κ. Δημοσθένης Λιακόπουλος,Νικόλαος Κωνσταντινίδης .      
προς θεού δεν θέλω να κατηγορήσω τους ανθρώπους μα προκαλούν πως τα ξέρουν όλα ο ένας μας έχει με τους Ελουχίμ και Νεφελίμ και ο άλλος με την παγκόσμια τάξη πραγμάτων , συμφωνώ ότι λένε και μεγάλες αλήθειες , αλλά λένε και μεγάλες πλάνες ο κ . Λιακόπουλος ξεφεύγει  τελείως τελικά προφήτες το παίζουν αυτοί οι άνθρωποι και ότι λένε γίνετε όπως ισχυρίζονται και αναλύουν προφητείες αλάνθαστα σαν τον Πάπα . Δεν σας κρύβω ότι και εγώ αγόρασα βιβλία τους , και κάποια που λένε είναι πολύ καλά και αφυπνιστικά , ώμος χρειάζεται και ένα μέτρο . Δέστε τη λέει ο Λιακόπουλος σε ένα βιβλίο του για τον άγιο Κοσμά τον Αιτωλό βλέπε φωτογραφία για την προφητεία  :  { Οι ιερείς θα είναι χειρότεροι και ασεβέστεροι των λαϊκών . }
 Αυτά λέει ο κ. Λιακόπουλος για τους ιερείς και μητροπολίτες, δηλ λες και μιλάει ένας αγράμματος παλιάνθρωπος σε καφενείο που όλα του φταίνε αυτός είναι εργατικός και οι άλλοι τεμπέληδες ειδικά οι παπάδες . Ε όχι δεν είναι έτσι κ. Λιακόπουλε γιατί όταν χρειάζεται να  καλυφθεί σε κάποια λεγόμενά του τους υποστηρίζει τους ιερείς και τους γέροντες και τους μητροπολίτες . Στην τριλογία τα οκτώ τελευταία λεπτά την ποιο πρόσφατη γράφει ξαφνικά : Αν δεν ήταν οι ιερείς και μητροπολίτες τις ορθοδοξίας μας ποτέ δεν θα μάθαινε για τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών ,αλά ούτε για την κακή τεχνολογία του διαβόλου . Άρα κ, Λιακόπουλε  δεν είναι μόνο να πίνουν ξινόγαλο οι ιερείς μας .  Μία έτσι μία γκιουβέτσι . ΟΙ ασεβείς ιερείς που λέει η προφητεία είναι αυτοί που δεν πιστεύουν αυτό που κάνουν δηλ να πει ένας ιερέας μην μεταλαβαίνετε  δεν χρειάζεται, έλα ευλογημένη τη αμαρτίες έχεις εσύ και εξομολογήσε ,η τη έρχεστε συχνά στην Εκκλησία δεν χρειάζεται , να πάρετε την κάρτα του πολίτη και το 666 . Ακόμα και αυτοί που βρίζουν τους ίδιο το σπίτι λέγοντας ότι ο διάβολος θα πάρει πατερίτσες και εγκόλπια και ράσο και θα βγει στους δρόμους αυτό σημαίνει ασέβεια και αυτός ο ιερέας είναι ασεβής και όχι τι φοράει ,πόσες ώρες κοιμάται , η αν πίνει ξινόγαλο η φραπέ , η πάει συχνά στο θέατρο, άνθρωπος είναι και αυτός . Κάπου τα ίδια λέει ο και Κωνσταντινίδης για τους ιερείς μία τους υποστηρίζουν και 1000 τους κατακρίνουν . Για μένα ποιο είναι το ποιο σωστό : Ακούστε διαβάστε και κρατήστε αυτά που  είναι ωφέλημα για την ψυχή σας δεν λέω ότι αυτοί οι άνθρωποι τα λένε όλα λάθος όχι, αλλά δεν είναι και προφήτες . ΟΙ Κιβωτός τις σωτηρίας είναι η Ορθόδοξη Εκκλησία μας με τους Ιερείς μας τα μυστήρια που μόνο οι ιερείς μας με την χάρη του Θεού επιτελούν.
Και προσεύχεστε αγαπητοί αναγνώστες χριστιανοί να σωθούμε από την πλάνη του διαβόλου αμήν .  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους   τηλευαγγελιστές , τηλεπροφήτες . Θα βρείτε στους καλούς μου δικτυακούς φίλους Mysteri planet    και Ορθόδοξος 1980 που βλέποντας από εκεί έγραψα και εγώ με την δική μου εμπειρία πάνω στο θέμα .
Επιμέλεια κειμένου Φως Ιλαρόν                                                             
                                 

9 σχόλια:

ΑΝΘΗ είπε...

Καλημέρα, Φως ιλαρόν!

Όποιος έχει γύρω του το Φως τι να το κάνει το σκοτάδι;
Αγαπητό Φως ιλαρόν, μην ασχολείσαι με ανθρώπους που οδεύουν στο σκότος. Σημασία έχει να μην χάσεις το στόχο σου.

ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ είπε...

Καλωσόρισες καλή μου ΑΝΘΗ ναι πολύ σωστά τα λες δεν ξέρω αν έχω Φως γύρο μου αλλά προσπαθώ να λέω τα πράγματα με το όνομά τους .... να αγαπάμε , αλλήλους να αγαπάμε την Εκκλησία και τους Ιερείς και όχι μόνο Εκκλησία χωρίς ιερείς όπως συνηθίζουμε να λέμε εμείς είμαστε Εκκλησία . Να είμαστε με των Χριστό το Φως το αληθινό και να προσπαθούμε μέρα με τη μέρα να γινόμαστε καλύτεροι αμήν .

Φως Ιλαρόν

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ-ΦΙΛΕΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ Ο ΝΕΟΣ ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑ!!!!
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ευχομαι μια καλη χαμογελαστη εβδομαδα με τα λιγοτερα προβληματα.Να εισαι καλα!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Mysteri planet είπε...

Χαίρετε Φως Ιλαρόν συγνώμη που άργησα να απαντήσω ενώ με επισκέφτηκες , έχεις δίκιο σε αυτά που λες και αυτοί είναι προφήτες και ξέρουν το σχέδιο Του Θεού ,από την άλλη πάλη δεν ξέρεις πως ενεργή το σχέδιο Του Θεού μπορεί κάποιοι να βοηθιούνται με αυτόν τον τρόπο και να μην αδρανούν ότι στον κόσμο δεν υπάρχει Σατανάς και συνωμοσίες και συνέπειες αυτού με τα τσιράκια που τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα να είσαι καλά που προωθείς και τη δική μου μελέτη πάνω στο Θέμα , να είσαι πάντα καλά Φως Ιλαρόν !

Μysteri planet

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ-ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε εσύ που έγραψες αυτό το blog

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ

‘Ο “Άγιος Κοσμάς ό Αιτωλός γράφει (οί κληρικοί τών εσχάτων καιρών θα γίνουν οί χειρότεροι καί ασεβέστεροι όλων ).
‘Ο “Άγιος Κύριλλος λέγει «Θα ξεσηκωθούν επίσκοποι κατά επισκόπων καί κληρικοί κατά κληρικών».

Οπότε να προσέχεις τι γράφεις
και τι " λέξεις " χρησιμοποιείς για να εκφράζεσαι άλλη φορά.

Νά'σαι καλά.

Α ναι, και δεν λέγεται Ελουχίμ λέγεται Ελοχίμ. Άνοιξε και την Παλαιά διαθήκη μπας και μάθεις τι γίνεται.
Επίσης, για Νεφελίμ αναφέρονται κάποιοι Άγιοί μας.

Έτσι.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε εσύ που έγραψες αυτό το blog

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ

‘Ο “Άγιος Κοσμάς ό Αιτωλός γράφει (οί κληρικοί τών εσχάτων καιρών θα γίνουν οί χειρότεροι καί ασεβέστεροι όλων ).
‘Ο “Άγιος Κύριλλος λέγει «Θα ξεσηκωθούν επίσκοποι κατά επισκόπων καί κληρικοί κατά κληρικών».

Οπότε να προσέχεις τι γράφεις
και τι " λέξεις " χρησιμοποιείς για να εκφράζεσαι άλλη φορά.

Νά'σαι καλά.

Α ναι, και δεν λέγεται Ελουχίμ λέγεται Ελοχίμ. Άνοιξε και την Παλαιά διαθήκη μπας και μάθεις τι γίνεται.
Επίσης, για Νεφελίμ αναφέρονται κάποιοι Άγιοί μας.

Έτσι.