Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

Γεννήθηκε Σωτήρας Ο Χριστός !

Αλήθεια είναι , ότι γεμίζουν με θλίψη την ψυχή μας όσα συμβαίνουν γύρο μας, και σε όλο τον κόσμο . Μέσα σε μια εποχή  που ο άνθρωπος έχει παραπλανηθεί από τις υποσχέσεις ενός σαθρού και ανθρωποπαθούς  συστήματος και σιωνιστικού καθεστώτος . Όσο οι ηγέτες μας περιφρονούν την πίστη ,όσο ο λαός μας προτιμά να τρέφετε με σάπια ιδανικά ,όσο η παιδεία μας περιορίζετε σε παροχή γνώσεων μόνο αγνοούσα τις πνευματικές ανάγκες , των νεανικών ψυχών, όσο προωθείται από τους αρμόδιους η σύσταση ενός άθεου κράτους , όσο προχωράμε όλα τείνουν από το κακό στο κάκιστο . 
Υπάρχει ελπίδα ! Υπάρχει φως στον ορίζοντα ! Είναι το άστρο της Βηθλεέμ ! Το χαρμόσυνο παγκόσμιο μήνυμα ! Γεννήθηκε Ο Χριστός ! Ο Χριστός θα μετατρέψει τη βία του κακού και θα σκεπάσει τον κόσμο. Ας έχουμε πραγματική αγάπη στην καρδιά μας, και όχι αγάπη στην εγωπάθεια και την γαλοπούλα !  Άλλα του ευαγγελίου αγάπη ! 
Να βοηθούμε όσο μπορούμε τον συνάνθρωπο και να μην ρίχνουμε μόνο κροκοδείλια δάκρυα στην τηλεόραση ότι δήθεν λυπόμαστε και συμπονούμε τους πάντες !  
Πόσο δύσκολο είναι το πράξουμε αυτό που δείχνει το βίντεο σήμερα ! Αν θέλουμε υπάρχει τρόπος αγαπητοί  χριστιανοί  ! Ο καθένας μας βρίσκει τρόπους αν έχει αγάπη του χριστού μέσα του και όχι τυπική λατρεία της πίστης μας αλά αληθινή ! Μένουν αυτά τα τρία : Πίστη, ελπίδα , αγάπη .  Η αγάπη ώμος είναι  η μεγαλύτερη όλων .
Επιμέλεια κειμένου Φως Ιλαρόν .                                           

6 σχόλια:

ΑΝΘΗ είπε...

Σπουδαία μηνύματα απορρέουν από την ανάρτησή σου, αγαπητέ μου φίλε!Μήπως αληθινά η αγάπη βρίσκεται αν ανοίξουμε την καρδιά μας στο Χριστό;
Ευλογημένη Πρωτοχρονιά και πολλές ευχές για τη νέα χρονιά!

Mysteri planet είπε...

ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ πραγματικά σπουδαία μηνύματα όπως ανάφερε η αγαπητή Ανθή μας διδάσκει η ανάρτησή σου ,αν έχουμε την αγάπη του χριστού μέσα μας θα είμαστε ευεργετημένοι ότι και να μας φέρει η ζωή. Χρόνια πολλά και ευλογημένα καλέ μου φίλε !

Μysteri planet

ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ είπε...

Αγαπητή ΑΝΘΗ καλωσόρισες ! και πάλι στον χώρο μου . Έτσι είναι πρέπει να έχουμε ανοικτή την καρδιά μας στο Χριστό και και να νιώθουμε να αγαπούμε όπως εκείνος ξέρη να μας αγαπά και τα λόγια του αν τα πράξουμε , τα νιώσουμε , αν τα βάλουμε πραγματικά μέσα μας θα προσφέρουμε και εμείς κάτι καλό για την ψυχούλα μας . Καλή και ευλογημένη χρονιά σε σένα και οικογενειακός χρόνια πολλά . Φως Ιλαρόν

ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ είπε...

Mysteri planet αγαπητέ φίλε μου χρόνια πολλά ! Το βίντεο που έχεις στο κανάλι σου εκεί που έψαχνα τη γράψω για την νέα μου ανάρτηση μου με βοήθησε πάρα πολύ και πραγματικά είχα διαβάσει την ιστορία παλιότερα αν , ώμος δεν το έχουμε στην καρδιά μας δεν μπορούμε να το πράξουμε , πρέπει πραγματικά να βοηθούμε με αγάπη και όχι τυπολατρικά πολλές φορές όπως κάνουμε οι περισσότεροι . Χρόνια πολλά και πάλη θα τα ξαναπούμε . Ευλογημένη πρωτοχρονιά !!! Φως Ιλαρόν

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΟΥ.

ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ είπε...

Να είσαι πάντα καλά SΚΡΟΥΤΖΑΚΟ επίσης !!!

Φως Ιλαρόν