Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Παιχνίδια Πόσο αθώα είναι για τα παιδιά μας !

Αγαπητοί  γονείς  αναρωτηθήκατε ποτέ αν το παιχνίδι που παίρνετε στο πεντάχρονο η και μεγαλύτερο παιδί σας πόσο κατάλληλο είναι ; 

Εδώ είναι το ερώτημα μμμμμμμ. δεν ξέρω . Δυστυχώς οι κοινωνία μας σήμερα έχει φτάσει στη σήψη για το χρήμα και το εμπόριο έχουν κάνει και τα παιχνίδια απαράδεκτα ! Αλλά απαράδεχτα παιχνίδια ,απαράδεχτος γονέας ! Μπορούμε να προστατέψουμε τα παιδιά μας με ποιοτικά παιχνίδια όχι όπως τα παρουσιάζουν οι εταιρίες αλλά με τι σοφία και το μητρικό ένστικτο που έχει κάθε γονέας.
Π.χ. Το ξέρετε ότι σε πολλά παιχνίδια περνάνε τον σατανισμό ; ο γνωστός  SPIDER-MAN, Σπαιντερμαν


κάνει το σύμβουλο του σατανά με το χέρι του . Ακόμα πόσο ορθό είναι να φτιάξουμε ένα ολόκληρο δωμάτιο  SPIDER-MAN, στην εικόνα φαινόμαστε οι γονείς απερίσκεπτοι  η όχι ; Ακόμα και τα παιδικά Gormiti  έχουν δαίμονες που επικαλούνται σατανικές τελετές στο Νεκροκομικόν   απαράδεχτο ! Η αφέλειά μας είναι αυτή που μας κάνει τόσο χαζούς που δεν βλέπουμε την πραγματικότητα ;Η επειδή φύγαμε από την παιδεία Χρηστού ;                
                                                                                                        

Εν συνεχεία θα αναφέρουμε κάποια παραδείγματα και απλούς τρόπους να διαφυλάξουμε τα παιδιά μας από κινδύνους ανάρμοστης συμπεριφοράς και διαπαιδαγώγησης .Η τηλεόραση  είναι μια μάστιγα του αιώνα με την τηλεόραση βάζοντάς  σε παιδικά δωμάτια δεν μπορούμε να ελέγξουμε τη βλέπει το παιδί .
  Θα μου πείτε και τη να κάνω; να στερήσω το παιδί και να μη βλέπει τίποτα, δεν έχω και τον χρόνο να είμαι συνέχεια δίπλα του. Υπάρχει τρόπος:1 καταργούμε τα κανάλια δηλαδή δεν βάζουμε κεραία λήψεις καναλιών .2 τη συνδέουμε με ένα  βίντεο dvd και βάζουμε το παιδί επιλεγμένα παιδικά ,ντοκιμαντέρ που  εμείς διαλέγουμε χωρίς βία . Και αν διδάσκετε το παιδί σας  αυτό  σας ακούει . 3 για τηλεοράσεις , η λαμπατέρ ,ραδιόφωνο, επιλέξτε κάτι ουδέτερο και όμορφο, αποφύγετε ήρωες ταινιών , έχει σημασία η χρήση το παιχνίδι είναι ανεξάρτητο . 

                                 
           Λάθος .

4 : Διαλέξτε πάντα επιλεκτικά παιχνίδια !
 

σοστές εικόνες 

                                                                                               
                                                                                              
Σαν γονείς πιστεύω πως διακρίνεται το σωστό από το λάθος . 
5: Μαθαίνετε τα παιδιά σας να προσεύχονται και να κάνουν το σταυρό τους . Με λίγα λόγια προτού κοιμηθούν όπως : Θεέ μου να φιλάς τον μπαμπά και τι μαμάκα και όλο τον κόσμο αμήν *για 5 ετών και άνω.                                                                                                      

Επίσης βάλτε στο δωμάτιό τους  μία εικονίτσα του Χριστού και την Παναγίας, η τον προστάτη άγιο  με το όνομά τους . Όλα γίνονται σωστά αν το θέλουμε αγαπητοί μου γονείς , θέληση να υπάρχει . 

  2 σχόλια

4 σχόλια:

Ναι !!! με ακόυτε ; είπε...

Πολύ σωστά τα λες φως ιλαρόν να είσαι πάντα καλά !

ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ είπε...

Καλωσόρισες star gat χαίρομαι που συμφωνούμε !

Καλή Αρχή σου εύχομαι!

Star gat Pantokratoria είπε...

Ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση αλλά άλλαξα ιστό λόγο σφάλματος !

ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ είπε...

Κανένα πρόβλημα Star gat Pantokratoria .

να είσαι καλά !