Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Θα ρθεις σαν αστραπή .


Θάρθεις σαν αστραπή 
θάχει η χώρα γιορτή 
θάλασσα γη και ουρανός 
στο δικό σου φως .
Θα ντυθώ στα λευκά 
να σε αγγίξω ξανά 
φως εσύ και καρδιά εγώ 
πόσο σε αγαπώ 
Βασιλεύς βασιλέων, βασιλεί βοήθει,έλεος,έλεος,Επουράνιε Θεέ 
Κωνσταντίνος Δραγάτσης Παλαιολόγος,ελέω Θεού Αυτοκράτωρ των ρωμαίων Στην Πύλη του Ρωμανού,καβαλικά την φάρα του την ασπροποδαράτην 
Τέσσερα Βήτα,έλεος έλεος, Μαρμαράς, Βόσπορος και Μαύρη Τρίτη Φρίξον ήλιε, στέναξον γη, Εάλω η πόλη, Εάλω η πόλη Βασιλεύουσα, πύλη χρυσή και ο πορφυρογέννητος στην κόκκινη μηλιά Η πόλη ήταν το σπαθί, η πόλη το κοντάρι, η πόλη ήταν το κλειδί της Ρωμανίας όλης Σώπασε Κυρά Δέσποινα και μην πολυδακρύζεις, πάλη με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά Σου θάναι.....
Θα βρεθούμε ξανά λειτουργία μελλοντική οι Έλληνες μαζί.....





 
Από το δίσκο του Σταμάτη Σπανουδάκη ο μαρμαρωμένος βασιλιάς .
Το αφιερώνω στον μαρμαρωμένο βασιλέα Κωνσταντίνο Παλαιολόγο , στην ευλογημένη πόλη και στον λεβέντη παπά Λευτέρη .  Με σεβασμό Φως Ιλαρόν .    

16 σχόλια:

Mysteri planet είπε...

Χαίρετε αγαπητό Φως Ιλαρόν πάντα έχεις τον τρόπο να μας ενθουσιάζεις με τον δικό σου γλαφυρό απλοϊκό ύφος σου . Στο μπλοκάκι μου το έπος φτάνει στο τέλος του να είσαι πάντα καλά εν Χριστό αδελφέ μου !


Mysteri planet

MATIZ είπε...

Χαίρετε Φως Ιλαρόν θα συμφωνήσω με τον Mysteri planet έχεις πάντα τον τρόπο σου να μας μαζεύεις να σε καλά αγαπητό Φωτάκι !

ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ είπε...

Σας ευχαριστώ φίλοι μου να είστε πάντα καλά !

Φως Ιλαρόν

Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου είπε...

Φωτάκι μου
να κρατήσεις την απλότητα και τη ζεστασιά σου, όσα χρόνια και να περάσουν.
Να είσαι πάντα ένα ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ!

ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ είπε...

Σε ευχαριστώ Καλή μου Σαλογραία να είσαι πάντα καλά !

ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ

Mysteri planet είπε...

Λίγα λόγια για την ιστορία :

Ο ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΆΧΗ .

Οι ώρες είναι τραγικές. Για τους μαχητές του Κωνσταντίνου δεν υπάρχει άλλη διέξοδος. Δεν πρόκειται να παραδοθούν, δεν εγκαταλείπουν τον αγώνα και τη μάχη. Ο ένας μετά τον άλλο σκοτώνονται η τραυματίζονται, αλλά δεν το βάζουν κάτω. Ο τούρκος δεν θα μπει με περίπατο στην Πόλη. Θα το πληρώσει και αυτός ακριβά. Ο τελευταίος Βυζαντινός Αυτοκράτορας, ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος βγάζει από πάνω του ότι ενδεικτικό πρόσδιδε τον τίτλο του και πήρε το σπαθί του σαν απλός στρατιώτης φθάνοντας στα τείχη μαχόταν με όλες του τις δυνάμεις. Εκείνες τις ώρες δεν υπήρχαν περιθώρια για εξουσίες και οφίκια. Ο καθένας έδινε τη μάχη του . Και Κωνσταντίνος Παλαιολόγος ήταν ένας από αυτούς, ρίχτηκε μέσα στη μάχη και πολέμησε ηρωικά χάνοντας τη ζωή του.

Η Πόλη ήταν το σπαθί, η πόλη το κοντάρι, η πόλη ήταν το κλειδί της Ρωμανίας όλης Σώπασε Κυρά Δέσποινα και μην πολυδακρύζεις, πάλη με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά Σου θάναι.....
Θα βρεθούμε ξανά λειτουργία μελλοντική οι Έλληνες μαζί.....

Με σεβασμό στον αγαπητό Φως Ιλαρόν.

Mysteri planet

ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ είπε...

Αγαπητέ Mysteri planet σε ευχαριστώ για το υπέροχο σχόλιο με συγκίνησες δεν έχω λόγια .

Θα βρεθούμε ξανά λειτουργία μελλοντική οι Έλληνες μαζί.....


Ο Θεός μαζί σου αγαπητέ μου φίλε!

Ορθόδοξος1980 είπε...

O τίτλος σε παραπέμπει σε άλα μονοπάτια.Πολύ ομόρφη νάρτηση φίλε μου.
Τα λέμε

ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ είπε...

Καλωσόρισες καλέ φίλε Ορθόδοξε 1980 σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια να είσαι πάντα καλά φίλε μου !

Φως Ιλαρόν .

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ!!!!!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ είπε...

SΚΡΟΥΤΖΑΚΟ σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, Καλή εβδομάδα και σε σένα φίλε μου να είσαι πάντα καλά !

Φως Ιλαρον

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.ΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.

Ανδρέας Κόρκος είπε...

Σας εύχομαι ολόψυχα καλές διακοπές ! η κρίση δεν μας φοβίζει ποιο οικονομικά ! Χαρείτε ακόμα και τον περίπατο στο πεζοδρόμιο έχοντας ένα λίτρο νερό και λίγο πασατέμπο! Φάτε γύρο με σουβλάκι στην ακροθαλασσιά ! Απολαύστε τα πάντα και βάλτε τον εγκέφαλό σας να δουλέψει στην ανεμελιά !

Ανδρέας Κόρκος

ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ είπε...

SΚΡΟΥΤΖΑΚΟ Να είσαι καλά φίλε μου εύχομαι να περάσεις υπέροχα !

ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ

ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ είπε...

Ανδρέα ! Αγαπητέ έχεις δίκιο, βάλτε τον εγκέφαλό σας να δουλέψει στην ανεμελιά !
Πολύ μου άρεσε αυτό έγραψες!!!:-)
αγαπητέ νεαρέ, καλά να περνάς !


ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΑΡΣΗ
Η ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ
http://www.tlig.org/el/messages/316/


17 Aυγούστου 1988


-Κύριέ Μου;

-Εγώ είμαι. Είμαι ο Λύτρωτής σου, γι' αυτό έχε Μου εμπιστοσύνη. Ήρθα μέσ' από σένα να δώσω το μήνυμά Μου της παγκόσμιας Ειρήνης και Αγάπης και να δείξω σε όλη τη Δημιουργία Μου την Ιερή Μου Καρδιά και πόσο σας αγαπώ. Ω, Βασούλα! Το Έλεός Μου είναι μεγάλο για όλους σας! Πολυαγαπημένες ψυχές, ο καιρός της κάθαρσής σας πλησιάζει, ό,τι κάνω γίνεται από αγάπη, η κάθαρσή σας θα γίνει για να σας σώσει από τις πύλες της Κόλασης. Θα έρθω σαν αστραπή και θα σας ανανεώσω με το Πυρ Μου. Το Πνεύμα της Αγάπης Μου θα σας λυτρώσει, έλκοντάς σας στην Αγάπη και θα σας αναλώσει σε μια ζωντανή φλόγα Αγάπης. Θα εκχύσω από τον ουρανό το Πνεύμα Μου για να εξαγνίσω τις σπιλωμένες σας ψυχές σε άγιες, άσπιλες ψυχές, καθαρίζοντάς σας, όπως ο χρυσός καθαρίζεται στη φωτιά. Θ' αναγνωρίσετε τον Καιρό της Σωτηρίας, όταν το Πνεύμα της Αγάπης Μου κατέβει.

Αν δεν γίνει αυτό, δεν θα δείτε ούτε τους Νέους Oυρανούς, ούτε τη Νέα Γη που σας υποσχέθηκα. Παιδί Μου, με το Πυρ Μου, με την Αγάπη Μου, με το Έλεός Μου και με τη Δικαιοσύνη Μου, οι σπόροι Μου 1 θα φυτρώσουν και θ' ανοίξουν, σαν νέα κρίνα που αντικρύζουν τον ήλιο, γυρεύοντας το Φως Μου και τη Δρόσο Μου. Κι από τον Oυρανό θα ρίξω το Φως Μου, ομορφαίνοντάς σας και τη Δρόσο Μου τρέφοντάς σας, για να δείτε μια νέα εποχή Αγάπης. Με τη Δύναμή Μου, θα σαρώσω κάθε ανομία, διαστροφή και κακία. Θα έρθω πάνω σας σαν ορμητικός χείμαρρος εξαγνιστικών υδάτων, για να ξεπλύνω κάθε κακό και να σας αφήσω όρθιους, σαν κολώνες από ατόφιο χρυσάφι. Με τους χείμαρρους της Φλογερής Αγάπης Μου θα σαρώσω ό,τι είναι πλαστό και ψεύτικο όπως ακριβώς ο πηλός διαλύεται με λίγες σταγόνες βροχής, έτσι και το Πνεύμα της Ανυπέρβλητης Αγάπης Μου θα ξεπλύνει τις αμαρτίες σας, που κηλίδωσαν την ψυχή σας.

Εγώ, ο Σωτήρας σας, θα σας ανακαινίσω, Δημιουργία, και θα σας προσφέρω το δώρο Μου. Το δώρο Μου θα κατέβει από τον Oυρανό 2, μια Νέα Ιερουσαλήμ θα αναβιώσει, μια Ανακαινισμένη Εκκλησία, Αγνή και Αγία, γιατί Εγώ, που υπήρχα, υπάρχω και θα έρθω, θα ζήσω στο μέσον Της και στην ίδια Της την Ψυχή. Θα Την αισθανθείτε όλοι πάλλουσα και ζωντανή, γιατί μέσα Της θα χτυπάει η Ιερή Μου Καρδιά. Εγώ, ο Κύριος των Κυρίων, είμαι σαν τη Φωτιά 3 και η Ιερή Μου Καρδιά φλέγεται, ανυπόμονη από την επιθυμία να σας τυλίξει όλους, να σας βυθίσει στο Καμίνι της Αγάπης Μου και να σας αφήσει αναμμένους, σε πλήρη έκσταση αγάπης για Μένα, τον Αγαπημένο σας Θεό! Ναι, θα κάνω τον καθέν' από σας ένα ζωντανό θυσιαστήριο, αναμμένο με το Πυρ Μου.

Ω, Δημιουργία! Όταν το Πυρ Μου φλογίσει τις καρδιές σας, θα φωνάξετε τελικά σε Μένα: "Είσαι ο Ένας-και-Μοναδικός-Θεός, ο Δίκαιος. Είσαι αληθινά ο Αμνός. Είσαι ο Oυράνιος Πατέρας μας. Πώς μπορέσαμε να είμαστε τόσο τυφλοί; Ω, Άγιε των Αγίων, μείνε-μέσα-μας, ζήσε-μέσα-μας. Έλα, Σωτήρα!" Και σ' αυτή σας την κραυγή, δεν θα διστάσω, θα έρθω κοντά σας σαν αστραπή και θα ζήσω ανάμεσά σας κι εσείς, αγαπημένοι, θ' αντιληφθείτε ότι από την Αρχή ήσασταν δικοί Μου και ήσασταν ο Σπόρος Μου. Θα είμαι τότε ανάμεσά σας και θα βασιλεύω πάνω σας με μιαν αγάπη αιώνια. Θα είμαι ο Θεός σας κι εσείς οι δικοί Μου. Πολυαγαπημένη ψυχή, να Μου φέρεσαι σαν σε Βασιλιά, να Με στέψε Mε με την αγάπη σου. Εμείς, έλα.
ΙΧΘΥΣ.